Οριστικό: Εμεινε στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Οριστικό: Εμεινε στον Ολυμπιακό ο Μιλουτίνοφ

Οι Σπερς δεν έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να αποκτήσουν το Σέρβο σέντερ μέχρι τις 20 Ιουλίου και ο διεθνής άσος θα παραμείνει στους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν έκαναν χρήση του όρου που τους επέτρεπε να αποκτήσουν τον Σέρβο σέντερ μέχρι τις 20 Ιουλίου. Ο διεθνής άσος θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο έμπειρος τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ο Σέρβος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και πλέον λογίζεται ως ένα από τους καλύτερους σέντερ που παίζουν στην Ευρώπη. Ο 23χρονος άσος το περσινό καλοκαίρι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2020, το οποίο θα… ακυρωνόταν μόνο σε περίπτωση που ήθελαν τον παίκτη στο Σαν Αντόνιο οι Σπερς.

Η προθεσμία εξέπνευσε χωρίς τα «Σπιρούνια» να κάνουν χρήση του όρου και ο Νίκολα θα συνεχίσει την «ερυθρόλευκη» περιπέτειά του. Ο Μιλουτίνοφ την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο  8,8 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,6 κλεψίματα, 1,1 λάθη και 0,6 τάπες στην Ευρωλίγκα και 7,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 0,7 κλεψίματα, 1 λάθος και 1 τάπα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά την παραμονή του Σέρβου καλύφθηκαν και τυπικά οι θέσεις στο ρόστερ και ο Ολυμπιακός – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – δεν θα προβεί σε άλλη μεταγραφική κίνηση.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαμορφώνεται ως εξής:

1: Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Τολιόπουλος.
2: Βασίλης Σπανούλης, Γιάνις Στρέλνιεκς, Νίκος Αρσενόπουλος.
3: Κώστας Παπανικολάου, Αξέλ Τουπάν, Γιάνις Τίμα.
4: Γιώργος Πρίντεζης, Σάσα Βεζένκοφ, Δημήτρης Αγραβάνης.
5: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ζακ ΛεΝτέι, Γιώργος Μπόγρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ