Μάντζαρης : Βοήθησε οικονομικά παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Μάντζαρης : Βοήθησε οικονομικά παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Σπουδαία κίνηση από τον Έλληνα γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος έδειξε ότι εκτός από αθλητής είναι και ένας σπουδαίο άνθρωπος.

Μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, καθώς ο Έλληνας γκαρντ έδωσε ένα σημαντικό πόσο σε ένα παιδάκι που πάσχει από λευχαιμία.

Ο ίδιος δεν ήθελε να μαθευτεί η κίνηση του, όμως ο παράγοντας των Ερυθρόλευκων, Λευτέρης Χρυσοφάκης, το έκανε γνωστό στον κόσμο.

Αδιαμφισβήτητα μια πολύ όμορφη πράξη από τον αθλητή του Ολυμπιακού που θα πρέπει να είναι παράδειγμα για όσους μπορούν και έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λευτέρη Χρυσοφάκη:

«Ο μεγαλύτερος πλούτος ενός ανθρώπου είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ,Θέλω πολύ να ευχαριστήσω από την δικιά μου μεριά ο οποίος ήμουνα ο ενδιάμεσος,Ο Βαγγέλης ο Μάντζαρης να δώσει ένα σημαντικό ποσό για ένα παιδακι που αυτή την στιγμή παλεύει να μείνει στην ζωή αφού η ρημάδα η λευχαιμία τον χτύπησε,ΒΑΓΓΟ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,Γνωρίζω ότι δεν ήθελες να το αναφέρω αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτές οι κινήσεις πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω,για να είναι προτροπή και για τους άλλους. Έτσι μπορουμε να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ