Ολυμπιακός : Στην προετοιμασία πάλι ο Ποκουσέφσκι

Ολυμπιακός : Στην προετοιμασία πάλι ο Ποκουσέφσκι

Ο Ντέβιντ Μπλατ θέλει να δει από κοντά τον νεαρό φόργουορντ από την Σερβία και για αυτό θα τον έχει μαζί του με την επιστροφή όλων στα παρκέ.

Τα πάντα έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν το ρόστερ τους γρήγορα, κινήθηκαν αστραπιαία για 5 μεταγραφές και πλέον άπαντες έχουν στο μυαλό τους, το στάδιο που πραγματικά θα «χτιστεί» η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ, δηλαδή στην προετοιμασία.
Μιλώντας για τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό, μαζί με τους 15 που έχουμε ήδη προαναφέρει, θα έχει και έναν ακόμα παίκτη εκεί που θα κληθεί να κάνει ομάδα τον Ολυμπιακό.
Ο  λόγος  για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο νεαρός φόργουορντ ύψους 2.11 είναι ένα από τα πρότζεκτ που στον Πειραιά θέλουν να επενδύσουν και με το παραπάνω για το μέλλον τους. Ο Μπλατ είναι ενημερωμένος για την περίπτωσή του, την οποία θέλει να εξετάσει και ενδελεχώς το προσεχές διάστημα.
Γι αυτό θα τον έχει στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων, με τον Ποκουσέφσκι να ακολουθεί ξανά τους… μεγάλους το καλοκαίρι. Είναι κοινό μυστικό στον Πειραιά, πως αργά ή γρήγορα θα κινηθούν για να μπορέσει να αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο. Όπως και να έχει ο «Πόκου» αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με την ενηλικίωσή του, θα είναι υπό την εποπτεία του Μπλατ, θα περάσει αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και θα επιστρέψει στους Εφήβους του Ολυμπιακού, όπου έχει σκοπό να κατακτήσει και πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έχουν ρίξει τα βλέμματά τους επάνω του.
Εξάλλου το ύψος του, σε συνδυασμό του ότι έχει χειρισμό μπάλας που θυμίζει γκαρντ (εκεί τον είχε τοποθετήσει πέρσι και ο Σφαιρόπουλος στην προετοιμασία, ενώ συχνά το ίδιο κάνει και στους Εφήβους), είναι στοιχεία που δεν τα βρίσκει εύκολα κανείς. Σε συνδυασμό με τα άκρα του που είναι τεράστια και το ταλέντο του, μιλάμε για ένα ακατέργαστο «διαμάντι» που οφείλει να προσεχτεί για να μην χαθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ