Βασιλειάδης για Εθνική ομάδα και ΕΡΤ

Βασιλειάδης για Εθνική ομάδα και ΕΡΤ

Γύρω από δύο σημαντικούς άξονες περιστράφηκε ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Γιώργος Βασιλειάδης στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League. Ο ένας αφορά τη συνεργασία της ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των 11 από τις 14 ομάδες της Basket League (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ έχουν ξεχωριστές συμφωνίες με την Cosmote […]

Γύρω από δύο σημαντικούς άξονες περιστράφηκε ο χαιρετισμός που απηύθυνε ο Γιώργος Βασιλειάδης στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο ένας αφορά τη συνεργασία της ΕΡΤ με τον ΕΣΑΚΕ για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων των 11 από τις 14 ομάδες της Basket League (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ έχουν ξεχωριστές συμφωνίες με την Cosmote TV), η οποία θα συνεχιστεί όχι μόνο του χρόνου, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Το ανακοίνωσε ο υφυπουργός, ο οποίος μάλιστα με την αποστροφή του «το μπάσκετ πλέον μπαίνει σε όλα τα σπίτια» θέλησε να ρίξει… ενδεχομένως κι ένα «καρφί» προς τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, που απορρίπτουν τις δικές του προτάσεις.

Ο δεύτερος άξονας αφορά την Εθνική ομάδα. «Περιφρουρήστε την Εθνική ομάδα», ζήτησε ο Γιώργος Βασιλειάδης από τους παρευρισκόμενους, έχοντας κατά νου το περσινό φιάσκο με τα «παράθυρα», τα οποία υπάρχουν και φέτος στο καλεντάρι.

«Όλα ξεκινούν από την κλήρωση σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα ξαναβρίσκεται στο σπίτι όλων των Ελλήνων. Καταφέρνουμε και ξαναβάζουμε το μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Από εκεί και πέρα εύχομαι να λειτουργήσουμε όλοι με ηρεμία και ψυχραιμία. Ψυχραιμία λοιπόν. Το πιο σημαντικό απ όλα είναι να περιφρουρίσουμε την Εθνική ομάδα. Να μην στερήσουμε από τον κόσμο την Εθνική ομάδα και να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Να βάλουμε πάνω απ’ όλους την Εθνική ομάδα και το καλύτερο για εκείνη», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ