MVP της Basket League και αμυντικός της χρονιάς ο Νικ Καλάθης!

MVP της Basket League και αμυντικός της χρονιάς ο Νικ Καλάθης!

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου αμυντικού της Α1 για τη σεζόν 2017-18!

Ο φύσει ηγέτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, που ήταν εκ των διακριθέντων του Τριφυλλιού στην πορεία του προς το δεύτερο σερί πρωτάθλημα του, βραβεύτηκε με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της Basket League (για 2η σερί σεζόν), αλλά και με εκείνο του καλύτερου αμυντικού στο πλαίσιο της κλήρωσης για την Α1 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν πρώτος σε κάθε κατηγορία! Συγκεκριμένα έλαβε τις 25 από τις 28 ψήφους (89,29%) των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων που συμμετείχαν στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18, ενώ συγκέντρωσε και το 66,6% των ψήφων των εκπρόσωπων του Τύπου και το 66,8% των φιλάθλων.  Στην δεύτερη θέση ήταν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, με ποσοστό 29,10% και ο Μακένζι Μουρ του Λαυρίου με ποσοστό 5,02%.

Όσον αφορά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, τα αντίστοιχα ποσοστά του εκρηκτικού γκαρντ ήταν τα εξής: 28,5% από προπονητές και αρχηγούς, 15,4% από τους εκπροσώπους των Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης και 32,9% από τους φιλάθλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ