Παπαδόπουλος : «Δύσκολο καλοκαίρι για εύκολο χειμώνα»

Παπαδόπουλος : «Δύσκολο καλοκαίρι για εύκολο χειμώνα»

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε στην κλήρωση τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί και φέτος ανταγωνιστικό στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και τις κινήσεις του Ολυμπιακού: «Καλύτερα να έχεις δύσκολο καλοκαίρι και εύκολο χειμώνα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. […]

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε στην κλήρωση τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί και φέτος ανταγωνιστικό στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και τις κινήσεις του Ολυμπιακού:

«Καλύτερα να έχεις δύσκολο καλοκαίρι και εύκολο χειμώνα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός κάθε καλοκαίρι κάνει καλές κινήσεις. Ο κύριος Μπλατ είναι καταξιωμένος προπονητής, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους προπονητές όλα τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο ανταγωνιστικό με το περσινό και λίγο καλύτερα για τις ομάδες κάτω. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλοί, με αποτέλεσμα να έρθουν κοντά οι υπόλοιπες ομάδες», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ