Λαρεντζάκης : «Να χτίσουμε πάνω στην περσινή χρονιά»

Λαρεντζάκης : «Να χτίσουμε πάνω στην περσινή χρονιά»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εκπροσώπησε την ΑΕΚ στην κλήρωση και αυτό που θέλησε να ευχηθεί ήταν να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του πρωταθλήματος: «Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους αθλητές. Καλή σεζόν στις ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και εύχομαι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει […]

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εκπροσώπησε την ΑΕΚ στην κλήρωση και αυτό που θέλησε να ευχηθεί ήταν να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του πρωταθλήματος:

«Καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες, υγεία πάνω απ’ όλα σε όλους τους αθλητές. Καλή σεζόν στις ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και εύχομαι να συνεχιστεί η ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται στα γήπεδα. Μάλλον ο κόουτς θα μάθει… ελληνικά», είπε

Παρών ήταν και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, εξέφρασε την επιθυμία η ΑΕΚ να διατηρηθεί στο επίπεδο που έφτασε πέρυσι:

«Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην περσινή χρονιά, να είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Με μια νέα ομάδα και καινούργια παιδιά να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και πιο ανταγωνιστικοί. Πρέπει να έχουμε υγεία και να βελτιωνόμαστε για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ