Αγγέλου : «Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια»!

Αγγέλου : «Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια»!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου με το γνωστό, γλαφυρό στιλ του, εξήγησε πως στόχος του Άρη, όπως και όλων των ομάδων, είναι να εμφανιστούν έτοιμες την άνοιξη, ενώ είπε και την άποψή του για τα ντέρμπι: «Η κλήρωση είναι ίδια για όλες τις ομάδες. Ο στόχος είναι οι ομάδες να είναι έτοιμες την κατάλληλη στιγμή στο performance […]

Ο Βαγγέλης Αγγέλου με το γνωστό, γλαφυρό στιλ του, εξήγησε πως στόχος του Άρη, όπως και όλων των ομάδων, είναι να εμφανιστούν έτοιμες την άνοιξη, ενώ είπε και την άποψή του για τα ντέρμπι:

«Η κλήρωση είναι ίδια για όλες τις ομάδες. Ο στόχος είναι οι ομάδες να είναι έτοιμες την κατάλληλη στιγμή στο performance του πρωταθλήματος. Να μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες ετοιμάζονται για την άνοιξη, εκεί όπου είναι οι στόχοι. Αγωνιζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα πρώτα απ’όλα χημικά έτοιμη στις μεταγραφές και να έχει αντοχή και διάρκεια και πρώτο στόχο να είναι έτοιμη την άνοιξη. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γι’αυτό και ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του, τις σχέσεις των στελεχών του και των ανθρώπων που τον βοηθάνε. Ελπίζουμε σε όλα αυτά τα πράγματα στη καινούρια προσπάθεια του Άρη. Ελπίζουμε όλα αυτά τα πράγματα να είναι έτοιμα και να παρουσιαστούμε και εμείς έτοιμοι», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος εξέφρασε μια ενδιαφέρουσα άποψη για τα ντέρμπι:

«Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια»!

Όσο για τον σχεδιασμό του Άρη, σχολίασε:

«Ο σχεδιασμός προχωράει, έχω πει ότι υπάρχει πρόβλημα με το θέμα του Μποχωρίδη, θα συνεχίσουμε όμως. Θα το λύσουμε και αυτό χωρίς γόρδιο δεσμό πιστεύω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ