Γιατράς : «Να ευχαριστηθούμε την Ευρώπη»

Γιατράς : «Να ευχαριστηθούμε την Ευρώπη»

Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο Μάκης Γιατράς δήλωσε ότι στόχος του Προμηθέα είναι να επαναλάβει την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος και να ευχαριστηθεί την ευρωπαϊκή συμμετοχή του: «Ο Προμηθέας πραγματοποίησε πέρσι μια πολύ καλή πορεία στην Basket League και αυτό φιλοδοξούμε να πετύχουμε και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε να ευχαριστηθούμε […]

Στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος ο Μάκης Γιατράς δήλωσε ότι στόχος του Προμηθέα είναι να επαναλάβει την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος και να ευχαριστηθεί την ευρωπαϊκή συμμετοχή του:

«Ο Προμηθέας πραγματοποίησε πέρσι μια πολύ καλή πορεία στην Basket League και αυτό φιλοδοξούμε να πετύχουμε και τη νέα σεζόν. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε να ευχαριστηθούμε και την συμμετοχή μας στην Ευρώπη.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και μέσω της δημόσιας τηλεόρασης το μπάσκετ βρίσκεται μέσα σε όλα τα σπίτια. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει. Εύχομαι υγεία στους παίκτες και υπομονή στους παράγοντες της Α1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ