Θανάσης Αντετοκούνμπο : Μήνυμα στήριξης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Θανάσης Αντετοκούνμπο : Μήνυμα στήριξης στους πληγέντες από τις πυρκαγιές

Ο διεθνής Έλληνας του Παναθηναϊκού μέσω Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών

Αναρτώντας μία φωτογραφία σε μαύρο φόντο στο Instagram ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εξέφρασε τη θλίψη του κι έστειλε το προσωπικό του μήνυμα στήριξης στους πληγέντες των πυρκαγιών.

Το ποστάρισμα αναλυτικά έγραφε:

«Είναι μια ιδιαίτερα λυπηρή μέρα. Θα ήθελα να ενθαρρύνω αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και την οικογένεια μου και μας στηρίζουν, να κάνουν το ίδιο και για τις οικογένειες των αθώων θυμάτων των πυρκαγιών. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, έστω και με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή ένα κεράκι στην εκκλησία για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη».

 

Είναι μια ιδιαίτερα λυπηρή μέρα. Θα ήθελα να ενθαρρύνω αυτούς που πιστεύουν σε εμένα και την οικογένεια μου και μας στηρίζουν, να κάνουν το ίδιο και για τις οικογένειες των αθωων θυμάτων των πυρκαγιών. Βοηθήστε με όποιον τρόπο μπορείτε, έστω και με ένα μήνυμα συμπαράστασης ή ένα κεράκι στην εκκλησία για αυτούς που έχασαν τις ζωές τους. Καλό παράδεισο και καλή δύναμη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Antetokounmpo (@thanasis_ante43) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ