Παίρνει Ντόρσεϊ ο Χολαργός (vid)

Παίρνει Ντόρσεϊ ο Χολαργός (vid)

Ο Άρης Λυκογιάννης έψαχνε έναν καλό Αμερικανό πόιντ γκαρντ κι απ’ ό,τι φαίνεται τον βρήκε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνωστή μπασκετική ιστοσελίδα sportando, η οποία «τιτίβισε» στο twitter ότι ο Χολαργός υπέγραψε τον Ντάριν Ντόρσεϊ. Έναν 31χρονο και ύψους 1,88μ. πλέι μέικερ, ο οποίος έρχεται από τη Γαλλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σαλόν. Μαζί […]

Ο Άρης Λυκογιάννης έψαχνε έναν καλό Αμερικανό πόιντ γκαρντ κι απ’ ό,τι φαίνεται τον βρήκε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η γνωστή μπασκετική ιστοσελίδα sportando, η οποία «τιτίβισε» στο twitter ότι ο Χολαργός υπέγραψε τον Ντάριν Ντόρσεϊ.

Έναν 31χρονο και ύψους 1,88μ. πλέι μέικερ, ο οποίος έρχεται από τη Γαλλία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Σαλόν. Μαζί της μάλιστα έπαιξε και σε 11 αγώνες του Basketball Champions League με 8,1 πόντους και 4 ασίστ κατά μέσο όρο, καθόλου άσχημα νούμερα.

Ο Ντόρσεϊ αποφοίτησε από το Μπαρέα Κόλετζ στις ΗΠΑ και αρχικά έπαιξε κάποια χρόνια στη Λατινική Αμερική πριν έρθει το 2015 στη Γαλλία και την Πουατιέ. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτέλ και μετά στη Σαλόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ