Παναθηναϊκός : «Βλέπει» Σακελλαρίου

Παναθηναϊκός : «Βλέπει» Σακελλαρίου

Ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου είναι στη λίστα του Πασκουάλ και προορίζεται ως βοηθητικός.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κάνουν διαφορετική διαχείριση των νεαρών Ελλήνων που έχουν στη διάθεσή τους και να τους δώσουν παιχνίδια παραχωρώντας τους ως δανεικούς.

Έτσι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Λούντζης θα δοθεί δανεικός στο Λαύριο ή τον Πανιώνιο.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχει η σκέψη επειδή η σεζόν είναι μεγάλη και χρειάζονται παίκτες τόσο για την προπόνηση, όσο και για να αγωνίζονται σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια της Α1 οι πράσινοι προσανατολίζονται στην απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Ο πρώην αρχηγός του Πανιωνίου είναι σε επαφές με τη διοίκηση του «τριφυλλιού», ώστε να αποτελέσει μέλος του ρόστερ περισσότερο ως βοηθητικός στις προπονήσεις και στα παιχνίδια μικρής επικινδυνότητας.

Στόχος του Πασκουάλ είναι να βγάζει εντελώς εκτός αποστολής συγκεκριμένους παίκτες και να έχει άλλους οι οποίοι έχουν την τις παραστάσεις, την εμπειρία και την ποιότητα για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων αυτών.

Στη λίστα του τεχνικού τιμ υπάρχουν και κάποια άλλα ονόματα παικτών της Α1, αλλά αυτό του Σακελλαρίου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προχωρήσουν οι δύο πλευρές στη σύναψη συμφωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ