Η ΒΙΑΝΕΞ κοντά στους πυροπαθείς

Η ΒΙΑΝΕΞ κοντά στους πυροπαθείς

Οι εταιρίες της οικογένειας Γιαννακόπουλου παρέχουν βοήθεια σε ιατρικό υλικό και φάρμακα.

Ο όμιλος Γιαννακόπουλου βρίσκεται από τις πρώτες στιγμές της τραγωδίας κοντά στα θύματα των πυρκαγιών και με ενέργειές του συνδράμει το έργο των Αρχών.

Από την πρώτη στιγμή, οι εταιρίες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ του ομίλου Γιαννακόπουλου συνεισφέρουν με τη δράση τους στην προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση και να παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, οι εταιρίες ιδιοκτησίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου καταγράφουν από πολύ νωρίς τις ανάγκες για φαρμακευτικά είδη στην περιοχή, ευρισκόμενες σε σταθερή συνεργασία με τους επίσημους φορείς και τους Δήμους.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται να διατεθούν βαν με είδη πρώτης φροντίδας όπως βρεφικά γάλατα σε σκόνη, κρέμες για τα εγκαύματα, κολλύρια και αλλά φάρμακα, τα οποία θα διανεμηθούν στα κέντρα συλλογής.

Η παροχή βοήθειας πρόκειται να συνεχιστεί σταθερά για όσους δοκιμάζονται αυτές τις ώρες και έχουν πληγεί από τις φονικές πυρκαγιές και η ΒΙΑΝΕΞ με την ΒΙΑΝ θα εξακολουθήσουν να καταγράφουν ανάλογες ανάγκες προχωρώντας σε ανάλογη δράση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ