Γίνεται… Κινέζος ο Ντένμον!

Γίνεται… Κινέζος ο Ντένμον!

Οι κινήσεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειώσει καθώς οι πράσινοι προχωρούν σε ανακατατάξεις στο ρόστερ τους. Ο Μάρκους Ντένμον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και φυσικά στον Παναθηναϊκό τον… στέλνουν στην Ασία με τις ευλογίες τους! Ο Αμερικανός κατάφερε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό […]

Οι κινήσεις στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τελειώσει καθώς οι πράσινοι προχωρούν σε ανακατατάξεις στο ρόστερ τους.

Ο Μάρκους Ντένμον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Κίνας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και φυσικά στον Παναθηναϊκό τον… στέλνουν στην Ασία με τις ευλογίες τους!

Ο Αμερικανός κατάφερε να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό ντιλ με τους Zhejiang Golden Bulls, που θα του αποφέρει περίπου 1 εκ δολάρια, ενώ προφανώς και ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Εξάλλου οι 550 χιλ ευρώ που προέβλεπε ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του από μόνο του αποτελεί μια πολύ καλή βάση για να συνεχίσει την αναζήτηση του πάουερ φόργουορντ που θέλει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας παίκτη που να κάνει τη διαφορά και δίνει αξιόπιστες λύσεις. Όμως με την απόκτηση του Παπαγιάννη το μπάτζετ… πιέστηκε. Βρέθηκε όμως η λύση με τον Ντένμον να φέρνει την πρόταση από την Κίνα και τον Παναθηναϊκό πλέον να έχει την ευχέρεια να κάνει όχι μια, αλλά δύο κινήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σχεδιασμός είναι να δοθούν περισσότερα χρήματα για το «τεσσάρι», αλλά και να περισσέψει ένα σημαντικό ποσό, ώστε εάν προκύψει ζήτημα, να αποκτηθεί και ένας παίκτης στη θέση του γκαρντ/φόργουορντ ή να παραμείνει ο Ματ Λοτζέσκι (το πιο πιθανό), αλλά με ένα συμβόλαιο περίπου 250 -το πολύ 300- χιλ ευρώ.

Ο Ντένμον τις επόμενες ημέρες θα τελειώσει τη συμφωνία με τους Κινέζους και θα αποχωρήσει από το ρόστερ, στο οποίο θα προστεθεί φυσικά ο Βαγγέλης Σακελλαρίου και θα αναβαθμιστεί προφανώς ο Νίκος Παππάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ