Βλέπει Μακ Γκι ο Άρης

Βλέπει Μακ Γκι ο Άρης

Στην προσπάθειά του να φτιάξει μια όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα υπό τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών, ο Άρης επιχειρεί να ανασυνθέσει το περσινό δίδυμο ψηλών της Κύμης! Έχει ήδη πάρει τον Μίχαλ Κάιζερ και, απ’ ό,τι λέγεται εσχάτως, ενδιαφέρεται και για τον Γκάρι Μακ Γκι. Ο 30χρονος και ύψους 2,11μ. Αμερικανός […]

Στην προσπάθειά του να φτιάξει μια όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική ομάδα υπό τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης διεθνών μεταγραφών, ο Άρης επιχειρεί να ανασυνθέσει το περσινό δίδυμο ψηλών της Κύμης! Έχει ήδη πάρει τον Μίχαλ Κάιζερ και, απ’ ό,τι λέγεται εσχάτως, ενδιαφέρεται και για τον Γκάρι Μακ Γκι.

Ο 30χρονος και ύψους 2,11μ. Αμερικανός σέντερ, που άφησε καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κύμης, έχει μπει στο στόχαστρο του Βαγγέλη Αγγέλου χάρη στη δύναμή του και την έφεση στο ριμπάουντ που διαθέτει. Τις τελευταίες μέρες ο Άρης έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, οι οποίες πάνε καλά, παρόλο που παρατηρείται ακόμα διαφορά στο οικονομικό. Ωστόσο και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν μεταξύ τους, αφού και ο Μακ Γκι ενδιαφέρεται για τη συμμετοχή στο BCL, επομένως η εκτίμηση είναι ότι η διαπραγμάτευση θα έχει αίσιο τέλος.

Αν πάρει και τον Μακ Γκι, ο Άρης θα έχει πέντε ξένους στο ρόστερ του (Νταλό, Μπελ, Κάιζερ, Τζόουνς οι άλλοι τέσσερις) και θα χρησιμοποιήσει την έκτη και τελευταία επιλογή του για να πάρει έναν παίκτη στη θέση «4».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ