Παναθηναϊκός : Στο… ραντάρ ο Ράντολφ

Παναθηναϊκός : Στο… ραντάρ ο Ράντολφ

Ο Αμερικανός έχει προταθεί στον Πασκουάλ και η διοίκηση είναι σε επαφές μαζί του.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια για να βρει τον παίκτη που θα τον ενισχύσει στη θέση του πάουερ φόργουορντ και στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ είναι πλέον και ο Αντονι Ράντολφ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μεν ακόμα συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θέλει να τον αποδεσμεύσει και αναμένεται να το πράξει σύντομα.

Εξάλλου και οι δυο πλευρές θέλουν να τερματίσουν τη συνεργασία τους και αναζητούν τη φόρμουλα για να εκδοθεί το… διαζύγιο.

Ο μάνατζερ του Αμερικανού τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά έναν παίκτη που να μπορεί να σουτάρει από την περιφέρεια με αξιοπιστία, να έχει γρήγορα πόδια, αλλά και να είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι,.

Τα παραπάνω στοιχεία συγκεντρώνει προφανώς ο Ράντολφ, ο οποίος είναι αλήθεια πως εδώ και μέρες είναι στο μεταγραφικό ραντάρ του Καταλανού προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει κάποιες προκαταρκτικές επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του Αμερικανού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.

Θα πρέπει βέβαια πρώτα να αποδεσμευθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μια και σε καμία περίπτωση οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν χρήματα στους Ισπανούς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Οκάρο Ουάιτ ο οποίος παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας του Πασκουάλ.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Αρη είναι ακόμα σε επαφές με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και περιμένει να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Εάν δεν τα καταφέρει θα στραφείς την Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό να είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ