Ο ΠΑΟΚ θέλει Ζακ Σμιθ (vid)

Ο ΠΑΟΚ θέλει Ζακ Σμιθ (vid)

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ένας κολεγιόπαις, που ψάχνει αυτό το καλοκαίρι να αρχίσει την καριέρα του ως επαγγελματίας. Ο Ζακ Σμιθ (22, 2,03), ένας φόργουορτ που αποφοίτησε από το Τέξας Τεκ κι αυτό τον καιρό προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο Σμιθ έπαιξε κάποια παιχνίδια στα summer leagues του Σολτ Λέικ Σίτι και […]

Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ένας κολεγιόπαις, που ψάχνει αυτό το καλοκαίρι να αρχίσει την καριέρα του ως επαγγελματίας. Ο Ζακ Σμιθ (22, 2,03), ένας φόργουορτ που αποφοίτησε από το Τέξας Τεκ κι αυτό τον καιρό προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Σμιθ έπαιξε κάποια παιχνίδια στα summer leagues του Σολτ Λέικ Σίτι και του Λας Βέγκας με τους Ατλάντα Χοκς κι εκεί προφανώς τον είδε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και τον τσέκαρε. Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του γι’ αυτόν, όμως ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση, διότι προφανώς προτεραιότητα του Αμερικανού αυτό τον καιρό είναι να παίξει στο ΝΒΑ. Γι’ αυτό άλλωστε απέρριψε νωρίτερα πρόταση και από το Περιστέρι.

Ο Ζκ Σμιθ ήταν εξαιρετικός στην τρίτη του χρονιά στο Τέξας Τεκ, κατά την οποία είχε 12,1π. και 7,2ρ. κατά μέσο όρο. Σκέφτηκε να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του 2017, αλλά τελικά προτίμησε να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο για την τελευταία χρονιά του, επιλογή ωστόσο που αποδείχθηκε λανθασμένη.

Κι αυτό γιατί ένας σοβαρός τραυματισμός του στο πόδι δεν του επέτρεψε να παίξει παρά στα μισά μόνο παιχνίδια της σεζόν με μέτριες επιδόσεις (6,2π., 3,8ρ.). Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για καλό και εξελίξιμο παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ