Η ΑΕΚ πήρε Τάιλερ Ρόμπερσον! (pic)

Η ΑΕΚ πήρε Τάιλερ Ρόμπερσον! (pic)

Εντελώς αιφνιδιαστικά, όπως και στην περίπτωση του Μάλκολμ Γκρίφιν, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη. Του Τάιλερ Ρόμπερσον (24, 2,03μ.), ο οποίος αγωνίζεται σε θέση φόργουορντ και πέρυσι αγωνίστηκε στη G-League. Ο Τάιλερ Ρόμπερσον στη «Βασίλισσα»! #AEKBC #Welcome (Λεπτομέρειες σε λίγο στο https://t.co/KvhkeDr7qa ) pic.twitter.com/12OU6ztvYU — AEK B.C. (@aekbcgr) 26 Ιουλίου 2018 Ο […]

Εντελώς αιφνιδιαστικά, όπως και στην περίπτωση του Μάλκολμ Γκρίφιν, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη. Του Τάιλερ Ρόμπερσον (24, 2,03μ.), ο οποίος αγωνίζεται σε θέση φόργουορντ και πέρυσι αγωνίστηκε στη G-League.

Ο Ρόμπερσον σουτάρει ελάχιστα για τρίποντο και με άσχημα ποσοστά, ωστόσο διαθέτει πλούσια αθλητικά προσόντα και έχει μεγάλη έφεση στο ριμπάουντ, ειδικά στο επιθετικό. Είναι ένα «τεσσάρι», που μπορεί να παίξει και σε θέση σέντερ, λόγω ακριβώς των αθλητικών προσόντων του.

Φοίτησε για μια τετραετία (2013-17) στο φημισμένο πανεπιστήμιο Σίρακιους και στην τρίτη χρονιά του, που ήταν και η καλύτερη, είχε 8,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, από τα οποία τα 4,4 ήταν επιθετικά! Αποφοίτησε πέρυσι και επελέγη στο νο 15 του ντραφτ της G-League από τους Άγκουα Καλιέντε Κλίπερς, με τους οποίους είχε 10,2 πόντους και 7 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 2,9 ήταν επιθετικά.

Στην ΑΕΚ θα έχει το ρόλο του πέμπτου ψηλού, θα καλύπτει δηλαδή τα «τεσσάρια» και τα «πεντάρια» της ομάδας, με την ελπίδα ότι θα εξελιχθεί και θα μπορέσει να βγει στο τέλος… λαχείο.

Μετά την απόκτησή του η ΑΕΚ αναζητά έναν πόιντ γκαρντ κι ένα «τεσσάρι», ενώ ο έκτος ξένος θα αγωνίζεται σε θέση «3».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«H AEK B.C. ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (26/07) συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

O Τάιλερ Έβαν Ρόμπερσον γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι, στις 27 Νοεμβρίου 1994, και έχει ύψος 2μ.03.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Λύκεια (Union και Roselle Catholic) του Νιου Τζέρσι, ενώ αποφοίτησε από το Κολέγιο Syracuse, όπου την τελευταία του χρονιά (2016-17), αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και είχε 5,2 πόντους με 4,8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Μιλγουόκι Μπάκς και αμέσως μετά επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του Draft στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA (NBA G-LEAGUE), από την Agua Caliente Clippers.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 45 αγώνες και είχε μέσο όρο 10,2 πόντους με 7 ριμπάουντ, 53,5% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα και 72,5% στις βολές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ