ΑΕΚ : Μένει ο Καββαδάς, κρατά και Τζέιμς

ΑΕΚ : Μένει ο Καββαδάς, κρατά και Τζέιμς

Η απόκτηση του Τάιλερ Ρόμπερσον από την ΑΕΚ συνοδεύεται από την οριστική παραμονή του Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής σέντερ είχε υπογράψει τον περασμένο Νοέμβριο συμβόλαιο με την Ένωση και για τη σεζόν 2018-19, ωστόσο μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, άρχισε μια συζήτηση μήπως αυτό το συμβόλαιο θα ήταν δυνατό να λυθεί. Φαίνεται, όμως, […]

Η απόκτηση του Τάιλερ Ρόμπερσον από την ΑΕΚ συνοδεύεται από την οριστική παραμονή του Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής σέντερ είχε υπογράψει τον περασμένο Νοέμβριο συμβόλαιο με την Ένωση και για τη σεζόν 2018-19, ωστόσο μετά τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, άρχισε μια συζήτηση μήπως αυτό το συμβόλαιο θα ήταν δυνατό να λυθεί.

Φαίνεται, όμως, πως τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για την ακρίβεια, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ατζέντη του παίκτη, καθώς ο Καββαδάς βρίσκεται αυτό τον καιρό στις ΗΠΑ, όπου δουλεύει για την ατομική βελτίωσή του. Το συμβόλαιο θα ισχύσει κανονικά, αφού και ο Λούκα Μπάνκι δεν ήταν αρνητικός στην παραμονή του διεθνούς σέντερ, ο οποίος εν τέλει μένει.

Κι από τη στιγμή που έγινε οριστική η παραμονή του, ενεργοποιήθηκε η λύση του Ρόμπερσον, καθώς το μεταγραφικό πλάνο έλεγε πως στην περίπτωση που θα παρέμενε ο Καββαδάς, η ΑΕΚ θα επεδίωκε να αποκτήσει έναν ρούκι αθλητικό Αμερικανό, με χαμηλό κασέ και δυνατότητα να παίξει και στο «4» και στο «5».

Μετά από όλα αυτά και με δεδομένες τις παρουσίες του Ντούσαν Σάκοτα και Βινς Χάντερ, το μόνο κενό που υπάρχει στη γραμμή των ψηλών είναι ένα «τεσσάρι». Αυτό πολύ πιθανό να είναι το «τεσσάρι», που έπαιξε και την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ. Ο Ντελρόι Τζέιμς.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ ήθελε εξ αρχής να τον κρατήσει, αλλά αρχικά υπήρχε διαφορά στο οικονομικό. Στη συνέχεια και ο Μπάνκι έδειξε να ψάχνει και κάτι διαφορετικό γι’ αυτή τη θέση. Όμως στην πορεία προέκυψε σύγκλιση στο οικονομικό μεταξύ της ΑΕΚ και του Αμερικανού, αλλά και η αίσθηση ότι είναι δύσκολο να βρεθεί «τεσσάρι», όπως το θέλει ο Μπάνκι, με τα χρήματα που δίνει η ΑΕΚ.

Κατά συνέπεια και με δεδομένο ότι ο Τζέιμς τα πήγε καλά πέρυσι, «έδεσε» καλά με τον Σάκοτα, μπορεί κι αυτός να παίξει «4» και «5», μοιάζει πλέον πιο πιθανό από ποτέ οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Εκτός κι αν βρεθεί κάποια άλλη πολύ καλή και προσιτή οικονομικά περίπτωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ