ΑΕΚ : Επέκταση σε Μωραΐτη, αλλά…

ΑΕΚ : Επέκταση σε Μωραΐτη, αλλά…

Η ΑΕΚ εκδηλώνει εμπράκτως τη στήριξή της στην επένδυση που έκανε στον Δημήτρη Μωραΐτη, επεκτείνοντας για έναν επιπλέον χρόνο τη συνεργασία που άρχισε μαζί του το 2015. Εκείνο το καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, στο οποίο υπήρχε όρος ότι στα τρία χρόνια, δηλαδή φέτος, θα επαναδιαπραγματευόταν. Πράγμα που έγινε και […]

Η ΑΕΚ εκδηλώνει εμπράκτως τη στήριξή της στην επένδυση που έκανε στον Δημήτρη Μωραΐτη, επεκτείνοντας για έναν επιπλέον χρόνο τη συνεργασία που άρχισε μαζί του το 2015. Εκείνο το καλοκαίρι οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, στο οποίο υπήρχε όρος ότι στα τρία χρόνια, δηλαδή φέτος, θα επαναδιαπραγματευόταν.

Πράγμα που έγινε και τελικά οδήγησε όχι μόνο στην τήρησή του, αλλά και στην επέκτασή του για έναν ακόμα χρόνο. Η συνεργασία του Δημήτρη Μωραΐτη δεν θα λήξει το 2021, αλλά το καλοκαίρι του 2022.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι ο νεαρός θα αγωνιστεί φέτος στην ΑΕΚ. Είναι πολύ πιθανό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να μην περάσει έναν ακόμα χρόνο στον πάγκο ή την εξέδρα, σε μια ηλικία μάλιστα κατά την οποία το βασικό είναι να παίξει, να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Basket League. Τη σχετική απόφαση, όπως και όλες τις αποφάσεις που αφορούν τους υπόλοιπους νεαρούς που έχει η ΑΕΚ (Τσαλμπούρης, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, πλην Ρογκαβόπουλου, ο οποίος θα προωθηθεί σίγουρα στη 12άδα) θα πάρει ο Λούκα Μπάνκι, αφού τους δει σε κάποιες προπονήσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Μωραΐτη αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραϊτης υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου με τη «Βασίλισσα» έως το 2022.

Η AEK B.C. συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για στήριξη στο ελληνικό στοιχείο, με τρόπους που το τεχνικό επιτελείο της σε συνεργασία με τη Διοίκηση θα επιλέξει. Η εκπαίδευση των νεαρών αθλητών της συνιστά σταθερή προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται, ο Δημήτρης Μωραϊτης είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2015 συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ