Ο Κέμπτον στον Κολοσσό (vid)

Ο Κέμπτον στον Κολοσσό (vid)

Το γιο μιας παλιάς δόξας του ΝΒΑ φέρνει στην Ελλάδα ο Κολοσσός. Ο Τιμ Κέμπτον τζούνιορ (23, 2,06) είναι ο γιος, με το ίδιο όνομα μάλιστα, του Τιμ Κέμπτον, ο οποίος έκανε καλή καριέρα στους Ντένβερ Νάγκετς τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Ο τζούνιορ είναι επίσης σέντερ, όπως και ο μπαμπάς, απόφοιτος του […]

Το γιο μιας παλιάς δόξας του ΝΒΑ φέρνει στην Ελλάδα ο Κολοσσός. Ο Τιμ Κέμπτον τζούνιορ (23, 2,06) είναι ο γιος, με το ίδιο όνομα μάλιστα, του Τιμ Κέμπτον, ο οποίος έκανε καλή καριέρα στους Ντένβερ Νάγκετς τις δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Ο τζούνιορ είναι επίσης σέντερ, όπως και ο μπαμπάς, απόφοιτος του πανεπιστημίου Λι και άρχισε πέρυσι την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Timothy Kempton jr.

Ο Αμερικανός αθλητής είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 1995, έχει ύψος 2,06μ και αγωνίζεται στη θέση του forward-center και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο LeHigh της Πενσυλβάνια.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Bilbao της Ισπανίας όπου αγωνίστηκε σε ACB έχοντας κατά μέσο όρο 2,1 πόντους, 1,7 ριμπάουντ σε 7 παιχνίδια και Eurocup έχοντας 4,5 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ σε 4 παιχνίδια.

Συνέχισε στην Ισραηλινή Herzliya όπου σε 25 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 3,8 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ