ΠΑΟ : Μια ανάσα από τον Τόμας!

ΠΑΟ : Μια ανάσα από τον Τόμας!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του ΝτεΣόν Τόμας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Kρις Σίνγκλετον. Ο 26χρονος Αμερικανός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια για αν επισημοποιηθεί η συμφωνία τους. Ο […]

Πολύ κοντά στην απόκτηση του ΝτεΣόν Τόμας βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την απόκτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Kρις Σίνγκλετον.

Ο 26χρονος Αμερικανός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια για αν επισημοποιηθεί η συμφωνία τους.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι εκείνος που προκρίθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ, η διοίκηση έκανε τις απαραίτητες επαφές και προχώρησε σε προφορική συμφωνία μαζί του.

Ο Τόμας φαίνεται πως συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι «πράσινοι» και στο αγωνιστικό, αλλά και στο οικονομικό κομμάτι, καθώς είναι καλός σουτέρ και δυνατός αμυντικός, ενώ διαθέτει και αθλητικότητα.

Πρόκειται για έναν παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκας (με θητεία σε Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ), με καλά στοιχεία και αξιόπιστο σουτ έξω από τα 6,75μ. (42,5% πέρυσι).

Τη σεζόν 2017-2018 με τη φανέλα της Μακάμπι ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 11,5 πόντους (45,5% δίποντα, 42,5% τρίποντα, 68,9% βολές), 3,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ανά παιχνίδι στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Την ίδια στιγμή το κασέ του είναι προσιτό στο… πορτοφόλι της διοίκησης και έτσι ο Αμερικανός εκτός απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει τον πέμπτο ξένο της ομάδας.

Ο Ματ Λοτζέσκι θα είναι ο έκτος ξένος του Παναθηναϊκού. Θα μείνει στο ΟΑΚΑ όμως μόνο εφόσον μειώσει κατά πολύ τις αποδοχές του, μια και οι 550 χιλ ευρώ που έπαιρνε πέρσι κρίνονται μάλλον πολλές από τους «πράσινους».

Ο Αμερικανός όμως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό σύντομα να υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ