Συμφώνησε με Ρατάν Μέις η ΑΕΚ (pic,vids)

Συμφώνησε με Ρατάν Μέις η ΑΕΚ (pic,vids)

Ακόμη μία μεταγραφή για την ΑΕΚ που ανακοίνωσε μέσω twitter την απόκτηση του Ξαβιε Ρατάν Μέις.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την τέταρτη φετινή της μεταγραφή μετά τους Γιαννόπουλο, Γκρίφιν και Ρόμπερσον, πάλι με τον αγαπημένο της τρόπο, μέσω twitter. Ο 24άχρονος σούτινγκ-πόιντ γκαρντ που έχει ύψος 1,93, με καταγωγή από τον Καναδά, είναι ο τέταρτος ξένος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Κυπελλούχου Ελλάδος και Ευρώπης καθώς πρόσφατα ανανέωσε και ο Βινς Χάντερ.

Ο Μέις σπούδασε στο Florida State την περίοδο 2014-17 και την περσινή σεζόν βρέθηκε στην G-League του ΝΒΑ, ενώ στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε με 10ήμερο συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H AEK B.C. ανακοινώνει, την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ξαβιέ Ρατάν Μέις. Ο Καναδός γκαρντ υπέγραψε σήμερα (28/07) συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας με τη «Βασίλισσα».

Βιογραφικό:

O Ξαβιέ Ρατάν Μέις γεννήθηκε, στις 29 Απριλίου 1994, στο Μάρκχαμ του Οντάριο και έχει ύψος 1μ.93.

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από το Λύκειο του Christian Faith Center Academy της Βόρειας Καρολίνας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Λύκειο Huntington Prep School στην Δυτική Βιρτζίνια. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Florida State, όπου την τελευταία του σεζόν (2016-17) αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και είχε 10,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ μέσο όρο.

Τον Ιούλιο του 2017 συμμετείχε στο Summer League του Ορλάντο με τους Νιου Γιορκ Νικς, όπου και υπέγραψε στη συνέχεια συμβόλαιο συνεργασίας. Αγωνίστηκε σε 5 αγώνες στο NBA με τους Νεοϋορκέζους σημειώνοντας 5,8 πόντους μέσο όρο με 3,6 ασίστ. Παράλληλα αγωνίστηκε και για λογαριασμό της θυγατρικής ομάδας τον Νικς (Westchester Knicks), όπου σε 44 αγώνες είχε 16,8 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 7,1 ασιστ μέσο όρο.

https://twitter.com/aekbcgr/status/1023127246230495232

https://www.youtube.com/watch?v=YwGYhdzkHGY

https://www.youtube.com/watch?v=bMo7NEmtLzk

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ