Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 97-66: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 97-66: Προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν το ντέρμπι

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο με 97-66 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ για την Euroleague (14/3)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο με 97-66 στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan GBL και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην Euroleague. Πρώτοι σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Τσέντι Οσμάν με 23 και ο Καλαϊτζάκης με 16.

Από πλευράς Πανιωνίου, ο Ρίον Μπράουν ξεχώρισε, καθώς πέτυχε 15 πόντους, τρία ριμπάουντ και δύο ασίστ. Πλέον, οι «κυανέρυθροι» επικεντρώνονται στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα (16/3), στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είμαι στον καλύτερο σύλλογο στο κόσμο»

Ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός ότι είδε τον Πανιώνιο να αρχίζει την αναμέτρηση μπροστά στο σκορ (2-5), ανέβασε ρυθμούς και έχοντας πρωταγωνιστή τον Παπαπέτρου, ο οποίος έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με έξι πόντους. Μαζί με τον Έλληνα φόργουορντ, άρχισε αξιόλογα και ο Τσέντι Οσμάν μαζί με τον Κέντρικ Ναν. Το εναρκτήριο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 27-16.

Στη δεύτερη περίοδο, οι «πράσινοι» κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, βρήκαν πολλά εύστοχα σουτ πίσω από τα 6,75 και έφτασαν μέχρι και το +28. Πολυτιμότεροι του συγκεκριμένου δεκαλέπτου, ήταν ο Mήτογλου και ο Οσμάν. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 50-28.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το παιχνίδι με το ίδιο τέμπο και στην τρίτη περίοδο, χωρίς να δει τη διαφορά του να πέφτει κάτω από τους 20 πόντους. Ο Οσμάν συνέχισε να είναι ο πιο καταλυτικός παίκτης των γηπεδούχων στο σκοράρισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 75-49 για το «τριφύλλι».

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να κάνουν ροτέισον, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 97-66, υπέρ του Παναθηναϊκού.

Τα δεκάλεπτα:  27-16, 50-28, 75-49, 97-66

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 16 (1/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Μπράουν 7 (2/6 τρίποντα, 5 ασίστ), Παπαπέτρου 11 (2/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ναν 7 (1/2 τρίποντα), Μήτογλου 13 (1/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, Σλούκας 3 (6 ριμπάουντ), Όσμαν 23 (4/8 τρίποντα), Σαμοντούροβ 9 (1/1 τρίποντο, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Γκραντ 8 (3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Γκέιμπριελ, Ερννγκόμεθ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λυκογιάννης): Γούλριτζ 10 (9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ρέι 2, Τσαλμπούρης 6 (1/2 τρίποντα), Μπράουν 15 (1/2 τρίποντα), Νόκο 14 (5 ριμπάουντ), Μιλεντίγιεβιτς, Παπασταύρου, Χουγκάζ, Κακλαμανάκης 12 (8 ριμπάουντ), Σαλούστρος, Δημητρακόπουλος 2, Γκίκας 5

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού AKTOR: 21/29 δίποντα, 15/40 τρίποντα, 10/11 βολές, 42 ριμπάουντ (8 επιθετικό – 34 αμυντικά), 33 ασίστ, 10 λάθη, 6 κλεψίματα, 2 μπλοκ

Τα ομαδικά στατιστικά του Πανιωνίου: 23/38 δίποντα, 2/16 τρίποντα, 14/21 βολές, 33 ριμπάουντ (9 επιθετικά – 24 αμυντικά), 19 ασίστ, 15 λάθη, 6 κλέψιμο

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ