Συμφωνία ΚΑΕ Παναθηναϊκός – ΟΠΑΠ!

Συμφωνία ΚΑΕ Παναθηναϊκός – ΟΠΑΠ!

Ο Παναθηναϊκός είχε λύσει τη συνεργασία του με την εταιρία Superfoods, η οποία παρέμεινε υποστηρικτής και αναζητούσε μια πολύ καλή συμφωνία για να δώσει το όνομα της ΚΑΕ. Μια συμφωνία που θα ικανοποιούσε τα στάνταρντς όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο κομμάτι της επικοινωνίας και της χορηγικής διείσδυσης και των δύο πλευρών. Η διοίκηση […]

Ο Παναθηναϊκός είχε λύσει τη συνεργασία του με την εταιρία Superfoods, η οποία παρέμεινε υποστηρικτής και αναζητούσε μια πολύ καλή συμφωνία για να δώσει το όνομα της ΚΑΕ.
Μια συμφωνία που θα ικανοποιούσε τα στάνταρντς όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και στο κομμάτι της επικοινωνίας και της χορηγικής διείσδυσης και των δύο πλευρών.
Η διοίκηση της ΚΑΕ είχε πάρα πολλές επαφές με διάφορες εταιρίες και από το χώρο των στοιχηματικών δικτύων. Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετό καιρό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έβρισκε κάποια πρόταση που να ήταν εφάμιλλη στο όνομα, την ιστορία και το brand name του Παναθηναϊκού.
Ετσι ξεκίνησε επαφές και με τον ΟΠΑΠ με τον οποίος φυσικά υπήρχε προϊστορία, μια και οι δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μάλιστα η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι περιελάμβανε και την ονοματοδοσία πέρα από το χορηγικό πρόγραμμα.
Οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε κατ αρχήν συμφωνία και απομένει να διευκρινιστούν οι επιμέρους όροι, ώστε να ολοκληρωθεί και να επισημοποιηθεί. Θα είναι για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες να παίρνει περίπου 2 εκ ευρώ το χρόνο.
Εξάλλου ο ΟΠΑΠ θα είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρία που θα δώσει το όνομά της σε ομάδα, ενώ η συνεργασία θα περιλαμβάνει πολλές παράπλευρες δράσεις, που έχουν να κάνουν με πρωτοβουλίες εταιρικής ευθύνης με κοινωνικό πρόσημο, με τους έξιο φορές Πρωταθλητές Ευρώπης να είναι το κύριο επικοινωνιακό όχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ