Τόμας : «Μου αρέσει να νικάω»

Τόμας : «Μου αρέσει να νικάω»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Ντεσόν Τόμας, εκφράζοντας τα συναισθήματα που τον διακατέχουν μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι». «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι, πόσα έχει […]

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ ο Ντεσόν Τόμας, εκφράζοντας τα συναισθήματα που τον διακατέχουν μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος μίας τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι, πόσα έχει πετύχει και πόσο υψηλούς στόχους έχει. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τον βοηθήσω να τους πετύχει και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βελτιώνομαι σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει η ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ και συνέχισε λέγοντας πως: «Μου αρέσει να νικάω, μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Σχετικά με το γεγονός ότι θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Τσάβι Πασκουάλ και θα αγωνίζεται πλέον στο ΟΑΚΑ ενώπιον του κόσμου του Παναθηναϊκού, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, επίσης, που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Τσάβι Πασκουάλ, τον προπονητή που με επέλεξε και με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί και στη Μπαρτσελόνα. Είναι ένας εξαιρετικός κόουτς που με βοήθησε αρκετά. Περιμένω πώς και πώς να βρεθώ στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον καταπληκτικό κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και να αγωνιστώ με τόσους σπουδαίους και έμπειρους παίκτες».

Ο Ντεσόν Τόμας έκλεισε τις δηλώσεις του με μια υπόσχεση: «Πάντα στη ζωή μου με ενδιέφερε να δουλεύω και να δίνω τα πάντα στο παρκέ και αυτό θα κάνω στον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει τους στόχους του», σημείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ