Χολαργός : Ανακοίνωσε Καλαϊτζάκη

Χολαργός : Ανακοίνωσε Καλαϊτζάκη

Στον Χολαργό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, καθώς ανακοινώθηκε από τη νεοφώτιστη ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Χολαργός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους. Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη εδώ και καιρό και σήμερα επισημοποιήθηκε η συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα μας.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1999 στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,99 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των shooting guard/small forward.

Εκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΑΡΗ το 2016 και ανήκε στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της προηγούμενης σεζόν.

Συμμετείχε από τις 14 έως τις 22 Ιουλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών (Under 20) που διεξήχθη στην Γερμανία και με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας σε 7 αγώνες είχε 9.6 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και μία ασίστ κατά μέσο όρο.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ