Tόμας : «Κάτι χρωστάω στον Ολυμπιακό…»

Tόμας : «Κάτι χρωστάω στον Ολυμπιακό…»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε σε ισραηλινή ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ντεσόν Τόμας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του τους πράσινους για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μιλώντας στην ισραηλινή ιστοσελίδα sport5.co.il ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό με τον οποίο φαίνεται πως έχει… ανοιχτούς λογαριασμούς.

«Όταν τελείωσε η σεζόν, πίστευα πως θα συνεχίσω. Όλοι στην Μακάμπι με εκτιμούσαν πολύ. Είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι η δουλειά μας. Δεν έχω νευριάσει με την Μακάμπι, δεν υπάρχει καμία κακία μέσα μου. Δεν μου μίλησαν απευθείας, αλλά μέσω του ατζέντη μου. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο που τελείωσε η συνεργασία μας. Σίγουρα πάντως θέλω να τους αποδείξω πως έκαναν λάθος», ανέφερε σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του με την Μακάμπι ο Τόμας, προτού αναφερθεί στον Τσάβι Πασκουάλ, λέγοντας:

«Είμαι χαρούμενος που θα παίξω και πάλι για τον κόουτς Πασκουάλ. Η αλήθεια είναι πως στην Μπαρτσελόνα έπαιξα περισσότερο ως σμολ φόργουορντ, αλλά έχω αποδείξει πως μπορώ να παίξω με την ίδια άνεση και στις δύο θέσεις των φόργουορντ».

Σχετικά με τον Ολυμπιακό και το «αιώνιο» ντέρμπι, ο έμπειρος φόργουορντ τόνισε: «Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, έπαιξα εναντίον τους και ηττήθηκα με 3-1. Με την Εφές, έχασα 3-2, οπότε μπορείς να πεις ότι έχω ανοικτούς λογαριασμούς μαζί τους. Είναι διαφορετικά να παίξεις κόντρα στον Ολυμπιακό ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Θα είναι τρομερό όμως».

Επιπρόσθετα, σε ερώτηση για το χαμηλό μπάτζετ που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στις ελληνικές ομάδες, ο Τόμας απάντησε λέγοντας: «Το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι κακό, πάντα μπορείς να το δεις θετικά. Με αυτό, μπορείς να δημιουργήσεις μία… πεινασμένη ομάδα, με παίκτες που έχουν να αποδείξουν πράγματα στο παρκέ. Πιστεύω πως αυτή είναι και η κατάσταση με εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ