Υπογράφει στην Κίνα ο Ντένμον

Υπογράφει στην Κίνα ο Ντένμον

Ο Μάρκους Ντένμον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ είχε κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας. Για το λόγο αυτό μάλιστα και […]

Ο Μάρκους Ντένμον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ είχε κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση της σχετικής οψιόν στο συμβόλαιο του παίκτη ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για έναν χρόνο.

Ωστόσο ο Ντένμον βρήκε την πολύ καλή οικονομική πρόταση από τους Zhejiang Golden Bulls, οι οποίοι του προσέφεραν 1 εκ δολάρια για ένα χρόνο και αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Ετσι θα συνεχίσει την καριέρα του στους Zhejiang Golden Bulls, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, με τον Παναθηναϊκό να κάνει… χώρο στο ρόστερ, αλλά και στο μπάτζετ, για την υπογραφή των Ματ Λοτζέσκι – ΝτεΣόν Τόμας.

Σύμφωνα με τον Κινέζο δημοσιογράφο, Ζανγκ Ντούο, ο Ντένμον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στους Zhejiang Golden Bulls και πλέον απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ