Ρέθυμνο και Aegean συνεχίζουν μαζί

Ρέθυμνο και Aegean συνεχίζουν μαζί

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα συνεργασίας αθλητικής εταιρείας με χορηγό αποτελεί αυτή μεταξύ του Ρεθύμνου και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN μόνο και μόνο εκ της χρονικής διάρκειάς της. Φέτος έκλεισε τα 11 χρόνια και οδεύει πλέον προς τα 12, καθώς το Ρέθυμνο ανακοίνωσε επισήμως μία ακόμα ανανέωση αυτής της συνεργασίας: «Για 12η συνεχή χρονιά […]

Ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα συνεργασίας αθλητικής εταιρείας με χορηγό αποτελεί αυτή μεταξύ του Ρεθύμνου και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN μόνο και μόνο εκ της χρονικής διάρκειάς της. Φέτος έκλεισε τα 11 χρόνια και οδεύει πλέον προς τα 12, καθώς το Ρέθυμνο ανακοίνωσε επισήμως μία ακόμα ανανέωση αυτής της συνεργασίας:

«Για 12η συνεχή χρονιά η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, AEGEAN, θα σταθεί αρωγός της προσπάθειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, ανανεώνοντας τη συνεργασία μας.

Οι υψηλές πτήσεις στα «σαλόνια» της STOIXIMAN.GR Basket League θα συνεχιστούν για την ομάδα μας και για τη σεζόν 2018/19, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε παιχνίδι μακριά από την Κρήτη.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά ολόκληρη την οικογένεια της AEGEAN για την αγάπη και την εμπιστοσύνη της όλα αυτά τα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ