Παπαθεοδώρου : «Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας»

Παπαθεοδώρου : «Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ρεθύμνου ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Κρήτη επί του Ρεθύμνου με 79-73 και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην άμυνα των παικτών του.
Επίσης ο Ελληνας τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ τόνισε πως πρέπει ο δικέφαλος να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου:

Για τη δύσκολη νίκη μέσα στο Ρέθυμνο και πώς ήρθε αυτή:

«Κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε πόσο πολύ το ήθελε Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και με σωστές επιλογές πήραμε τη νίκη ώστε να είμαστε πιο ήρεμοι στη διακοπή και να δουλέψουμε περισσότερο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες».

Για την απόδοση του Κρουμπάλι και αν αυτό βγήκε από την εμπιστοσύνη που του έδειξε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα: «Ο Οσμάν είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ήταν μεγάλη απώλεια για εμάς για 20 μέρες. Εμπιστοσύνη υπάρχει στον ΠΑΟΚ σε όλους τους παίκτες όπως λέγαμε πριν και για τον Χρυσικόπουλο. Πρέπει όμως και εμείς να δουλέψουμε λίγο περισσότερο με όλους τους παίκτες. Ο Κρουμπάλι έπαιξε σήμερα με μία προπόνηση, ακόμα δεν έχει βοηθήσει ο Χαραλαμπόπουλος, ενώ είχαμε στερηθεί στην αρχή και τον Κόνιαρη, αλλά και τον Ζάρα για 2 εβδομάδες. Ακόμα και σήμερα δεν είχαμε τον Μαργαρίτη».

Για την απόδοση του Αντώνη Κόνιαρη με τους 10 πόντους και τις 10 ασίστ: «Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να επενδύσει σε Έλληνες νεαρούς παίκτες. Ο Αντώνης έκανε σήμερα μία μεγάλη εμφάνιση. Άλλες φορές μπορεί να μας έχει στοιχίσει η παρουσία του, αλλά σήμερα έκανε τα πάντα. Δεν είναι μόνο οι 10 πόντοι και οι 10 ασίστ, αλλά το ένα λάθος. Ένας πλέι μέικερ 20 ετών σε ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει ένα λάθος και αυτό λέει πολλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος: «Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας. Ψυχολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Όπως σας είπα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί χωρίς απουσίες κάτι το οποίο δεν είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που τελικά πήρε μόνος του το αεροπλάνο και ήρθε στο Ρέθυμνο: «Παράδειγμα προς όλους ο Μαργαρίτης. Ο Βαγγέλης είναι ένας παίκτης που έπαιξε στην Α1 και πήρε την ευκαιρία του από τον ΠΑΟΚ πριν από 6 χρόνια και έδειξε την αξία του. Όλα αυτά τα έχει καταφέρει με τη δουλειά του και την επιμονή που έφτασε μέχρι και στην κλήση από την Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά. Σήμερα όπως είπατε ήταν στο Ρέθυμνο με δική του πρωτοβουλία για να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Αγωνιστικά στα δύσκολα βγήκε μπροστά στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα ήταν μαζί μας, παρότι δεν μπορούσε να βοηθήσει πολύ αγωνιστικά, αλλά μας βοήθησε με την παρουσία του που ήταν άκρως θετική».

Χρυσικόπουλος: «Η ταλαιπωρία δεν είναι δικαιολογία»
Από την πλευρά ο Λίνος Χρυσικόπουλος, εκ των διακριθέντων του ΠΑΟΚ, σχολίασε μετά το τέλος του ματς.

Μετά από το ταξίδι και την ταλαιπωρία στη Λιθουανία και την επιστροφή μία μεγάλη νίκη: «Αρχικά δεν είναι δικαιολογία η ταλαιπωρία. Για αυτό επιλέξαμε όλοι να είμαστε στον ΠΑΟΚ και ξέραμε ότι θα παίζουμε και στην Ευρώπη και θα έχουμε πολλά ταξίδια. Μία μεγάλη νίκη από όλες τις απόψεις. Μία δύσκολη έδρα όπου πέρσι έχασαν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Άρης. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμπαίκτες μας».

Για το πώς έφτασε ο ΠΑΟΚ σε αυτή τη νίκη: «Δώσαμε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, τους κόψαμε τους αιφνιδιασμούς, πήραμε 15 ριμπάουντ περισσότερα και κάναμε μεγάλες εμφανίσεις. Ο Κρουμπάλι μπήκε στα παπούτσια του Βαγγέλη ο Κόνιαρης είναι 20 ετών και παίζει στα 35 και όταν μπλοκάραμε ο Ζάρας έδωσε τις λύσεις στην 4η περίοδο».

Στο τέλος για το που οφείλεται η αγωνιστική του ανάκαμψη και αυτό είναι από την εμπιστοσύνη του προπονητή ο Λίνος Χρυσικόπουλος δεν θέλησε να απαντήσει, αλλά έκανε ένα καταφατικό νεύμα δείχνοντας ότι συμφωνεί με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ