Μανωλόπουλος : «Μας επηρέασαν οι απουσίες στη θέση «4»»

Μανωλόπουλος : «Μας επηρέασαν οι απουσίες στη θέση «4»»

Στις απουσίες των Σάκοτα και Τζέιμς, αλλά και στην κάκιστη άμυνα της ομάδας του στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, απέδωσε την αρνητική παρουσία της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο ο Μανωλόπουλος.

Η ΑΕΚ τα… χρειάστηκε απέναντι στον εξαιρετικό Πανιώνιο, με τον Σωτήρη Μανωλοπουλο να εξηγεί στη συνέντευξη Τύπου του ματς, ότι η ομάδα του επηρεάστηκε από τις απουσίες των Σάκοτα και Τζέιμς. Ουσιαστικά ο Ελληνας τεχνικός υποστήριξε ότι η «Ενωση» δεν είχε αξιόπιστη λύση στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Παράλληλα απένειμε εύσημα στον Πανιώνιο, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια.

«Ήταν ένα ματς που οι 50 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν κάτι το απαράδεκτο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, δεχθήκαμε μόλις 23 πόντους και αυτό νομίζω λέει όλη την αλήθεια για το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καθόλου καλά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στους προπονητές του, για την πολύ καλή δουλειά. Ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και ήρθαν για να κερδίσουν το ματς. Έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, μας άφησαν τα σουτ, ενώ εμείς δεν σουτάραμε καλά», είπε αρχικά ο Μανωλόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Φάνηκε ότι μας επηρέασε το γεγονός ότι δεν είχαμε τα δύο τεσσάρια μας, σήμερα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά που έπαιξαν στην θέση αυτή. Στα θετικά στοιχεία από το αποψινό ματς, είναι τα 19 ριμπάουντ που πήραμε». Αν είναι ευχαριστημένος από το κίνητρο των παικτών, γιατί φάνηκε μια χαλαρότητα: «Εννοείται, είναι το πρώτο πράγμα που είπα πριν από το παιχνίδι, ότι πρέπει να έχουμε κίνητρο. Τους είπα ότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο. Η διαφορά ήταν τεράστια στο πως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και στο πως παίξαμε στο δεύτερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ