Ο Σλούκας έκανε follow και… unfollow τον Γιαννακόπουλο!

Ο Σλούκας έκανε follow και… unfollow τον Γιαννακόπουλο!

«Εκρηξη» των σεναρίων και των φημών από την απόφαση του (ελεύθερου σε έναν χρόνο) Κώστα Σλούκα να «ακολουθήσει» στο Instagram τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. UPDATE: Τον έκανε... unfollow μετά τη δημοσίευση από to10.gr!

Στην εποχή που ζούμε τα social media δεν είναι απλώς ένας τρόπος επικοινωνίας. Είναι η απόλυτη, η πιο άμεση και συχνά έγκυρη πηγή πληροφοριών. Με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποτελούν τους κορυφαίους «ρεπόρτερ» και σε πολλές περιπτώσεις να αποκαλύπτουν πράγματα και «ειδήσεις», που για κάποιους μπορεί να μη σημαίνουν τίποτε. Αλλά που στο τέλος, δεν αποκλείεται να είναι εξόχως σημαντικά.

Στην εποχή, λοιπόν, που το «unfollow» του ΛεΜπρόν Τζέιμς στους Cavaliers ή της Ρεάλ Μαδρίτης στον Ρονάλντο, αποκαλύπτουν σημαντικές ειδήσεις που εξελίσσονται λίγο καιρό μετά, είναι σαφές ότι δεν γίνεται να μην αποτελεί θέμα και μάλιστα σημαντικό, το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Instagram.

Φαινομενικά ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν έχει κάποια σχέση με τον πλέι μέικερ της Φενέρμπαχτσε και πρώην του Ολυμπιακού. Επίσης, το ρόστερ των Πράσινων για τη νέα χρονιά έχει «κλείσει», ενώ και ο «Σλούκι Λουκ» είναι… δεμένος με την τουρκική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2019. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα μπορεί να υπάρξει αυτή τη στιγμή «θέμα».

Κι όμως, η ενέργεια του Σλούκα να κάνει «follow» τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαιώνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες, ήδη προκάλεσε σάλο στα μπασκετικά στέκια. Κυρίως, για τις… προθέσεις του παίκτη, ενόψει της καλοκαιρινής «ελευθερίας του από τη Φενέρ (σ.σ.σ εκτός κι αν ο Ομπράντοβιτς προλάβει και τον «δέσει»). Εξάλλου, θεωρείται δεδομένο ότι και οι δύο αιώνιοι θα κάνουν ό,τι μπορούν το ερχόμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν, εάν είναι free agent. Παρότι το κασέ του έχει εκτοξευθεί…

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι στους συνολικά 296 λογαριασμούς που «ακολουθεί» ο Σλούκας στο Instagram, δεν βρίσκεται ο λογαριασμός του εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Αν και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο τελευταίος δεν τον… δέχθηκε, καθώς ο λογαριασμός είναι «ιδιωτικός», σε αντίθεση με εκείνων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως και να έχει, επαναλαμβάνουμε ότι ο Σλούκας αναμένεται να είναι ένας από τους σημαντικότερους free agents του ερχόμενου καλοκαιριού. Και εάν έχουν την ευκαιρία και την (οικονομική) δυνατότητα, σίγουρα οι αιώνιοι θα κάνουν τα πάντα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους…

UPDATE 17:42: Λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση από to10.gr για το follow του Ελληνα γκαρντ στον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, ο Σλούκας αποφάσισε να τον κάνει… unfollow. Μια ενέργεια που αν μη τι άλλο προκαλεί ερωτηματικά, καθώς δεν έκανε τίποτε κακό, για να πρέπει να το… διορθώσει. Οπως και να έχει, πάντως, το όνομα του Σλούκα θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ περισσότερο τους επόμενους μήνες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ