Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει ο Προμηθέας

Στις 20 Αυγούστου ξεκινάει ο Προμηθέας

Με ανακοίνωση του ο Προμηθέας γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του.

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του, η οποία θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει μια σειρά από πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Πάτρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Προμηθέα:

«Στα μέσα Αυγούστου θ’ αρχίσει την προετοιμασία του για την πολύ απαιτητική νέα σεζόν 2018-19 ο Προμηθέα Πάτρας, που, με τον Μάκη Γιατρά και φέτος στο τιμόνι της ομάδας, θα κυνηγήσει την διάκριση σε 3 μέτωπα: το Κύπελλο Ελλάδας, την Basket League και το Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας:

18-19/8: Eργομετρικά Τεστ

20/8: Πρώτη προπόνηση

20-21/8: Ιατρικές εξετάσεις,

24-31/8: Προπονήσεις στην Πορταριά, Πήλιο

30/8: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας – Καρδίτσα

7-9/9: Τουρνουά στη Λάρνακα με την συμμετοχή του ΓΣ Κύμης, Κεραυνού Στροβόλου και ΑΕΚ Λάρνακας.

15/9: Φιλικό στο «Δημ. Τόφαλος» Προμηθέας Πάτρας – Ούνιξ Καζάν

16/9: Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών Προμηθέας Πάτρας – Ούνιξ Καζάν

18-19/9: Τουρνουά στην Θεσσαλονίκη (Μαυροσκούφεια) με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Κολοσσού H Hotels και του Ρεθύμνου Cretan Kings.

20-22/9: Τουρνουά στην Προύσα (Τουρκία) με τη συμμετοχή των Τόφας Μπούρσα, Τουρκ Τελεκόμ, Καρσίγιακα, Γκαζιαντέπ και Σακάρια.

Υπενθυμίζουμε πως η επίσημη έναρξη της σεζόν θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου, όταν ο Προμηθέας θα υποδεχθεί τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα, το Σαββατοκύριακο 6-7/10 θα φιλοξενηθεί από τον Κολοσσό H Hotels στην Ρόδο, στην πρεμιέρα της Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ