Τουπάν: Ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα (pic)

Τουπάν: Ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα (pic)

Ο Γάλλος φόργουορντ βρίσκεται στην πατρίδα του κάνοντας διακοπές όμως περιμένει πως και πως για έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Είμαστε σε περίοδο που σιγά σιγά οι παίκτες ετοιμάζονται ψυχολογικά για να μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας. Άλλοι απολαμβάνουν την ξεκούραση τους, άλλοι έχουν μπει σε γυμναστήριο είτε για να χάσουν κάποια περιττά κιλά είτε για να ανεβάσουν τον δείκτη ετοιμότητας τους και άλλοι μετρούν απλά αντίστροφα για την έναρξη των υποχρεώσεων τους για την καινούργια σεζόν.
Εαν έπρεπε κάπου να κατατάξουμε τον Αξέλ Τουπάν, τότε σίγουρα θα τον βάζαμε στην τρίτη κατηγορία των παραπάνω σεναρίων.

Ο Γάλλος φόργουορντ μπορεί να είναι αυτήν την περίοδο στην πατρίδα του, όμως είναι φανερά ανυπόμονος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.
Ήδη έχει δει που θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια με την φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον περιμένει το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους. Ο Τουπάν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι περιμένει πως και πως να δει την Αθήνα, δείγμα της προσμονής του για την έναρξη των υποχρεώσεων του με τους Πειραιώτες.

Δείτε το στόρι του Γάλλου φόργουορντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ