Πανιώνιος : Φουλάρει για Μαυροειδή, έκλεισε Χιλ

Πανιώνιος : Φουλάρει για Μαυροειδή, έκλεισε Χιλ

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Μαυροειδή και θέλει να τον φέρει στον Πανιώνιο, ο οποίος έκλεισε τον απόφοιτο του Φλόριντα.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Πανιώνιος κάνει μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να τον πείσει να ξαναφορέσει τη φανέλα του. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ποντάρει πολλά όχι μόνο στην αγωνιστική αξία του διεθνούς σέντερ, αλλά και στην εμπειρία του, καθώς οι «κυανέρυθροι» φέτος θα έχουν πολλά νέα παιδιά, δεδομένου ότι και οι Αμερικανοί που θα έρθουν είναι νεαροί.

Χρειάζεται λοιπόν έναν καλό παίκτη με περισσότερες παραστάσεις και ο Μαυροειδής φαντάζει ως ιδανική επιλογή. Άλλωστε έχει παίξει στον Πανιώνιο και τη διετία 2005-07, οπότε είναι εξοικειωμένος με το κλίμα στη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής πάντως παρατηρείται διαφορά στο οικονομικό και οι επαφές συνεχίζονται.

Αντίθετα, ολοκληρώθηκαν αίσια οι διαπραγματεύσεις με τον Κέισι Χιλ (25, 1,85μ.), ο οποίος είναι ένας ακόμα Αμερικανός, που θα προστεθεί στο ρόστερ του Πανιωνίου. Πρόκειται για πόιντ γκαρντ, που αποφοίτησε πέρυσι από το φημισμένο πανεπιστήμιο Φλόριντα και τη σεζόν που πέρασε είχε καλή παρουσία με την Άλμπα Φέχερβαρ τόσο στο ουγγρικό πρωτάθλημα όσο και στο FIBA Europe Cup.

Τέλος ο Πανιώνιος περιμένει την άφιξη στην Αθήνα του… Λούκα Μπάνκι προκειμένου να δει τι θα κάνει με τον Δημήτρη Μωραΐτη. Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να παρακολουθήσει σε κάποιες προπονήσεις τους νεαρούς της ομάδας (πλην Ρογκαβόπουλου, που έχει σίγουρη θέση στο ρόστερ) πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μωραΐτης θα παραχωρηθεί δανεικός. Και η ομάδα στην οποία θα δοθεί λογικά θα είναι ο Πανιώνιος, με τον οποίον έχει κάνει η Ένωση μια πρώτη κουβέντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ