Τα φιλικά του Κολοσσού

Τα φιλικά του Κολοσσού

Στο τέλος του μήνα θα αρχίσει την προετοιμασία του ο Κολοσσός, ο οποίος κατήρτισε ήδη όλο το πρόγραμμά της. Και το ανακοίνωσε.

Στις 27 του μήνα θα πραγματοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν ο Κολοσσός και στη διάρκεια της προετοιμασίας του θα δώσει και μια σειρά φιλικών παιχνιδιών. Για όλα αυτά η ΚΑΕ ενημερώνει με την παρακάτω ανακοίνωση:

Στις 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Κολοσσού H Hotels, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις στη Ρόδο θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα αναχωρήσει την επομένη με προορισμό την Καρδίτσα, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ερμή Αγιάς, Καρδίτσα και Άρη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πόλη στις 18 του ίδιου μήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» (18-19/9).

Η επιστροφή στη Ρόδο είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τον κύκλο των φιλικών αγώνων να κλείνει με δύο τεστ απέναντι στο Ρέθυμνο (28-29/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

– Κολοσσός H Hotels-Ερμής Αγιάς 8/9 Καρδίτσα

– Κολοσσός H Hotels-Καρδίτσα 11/9 Καρδίτσα

– Κολοσσός H Hotels-Άρης 15/9 Καρδίτσα

– Τουρνουά Μαυροσκούφεια 18-19/9 Θεσσαλονίκη

– Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 28/9 Ρόδος

– Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 29/9 Ρόδος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ