Σέντερ με όνομα… σιδηρόδρομο στον Κολοσσό! (vid)

Σέντερ με όνομα… σιδηρόδρομο στον Κολοσσό! (vid)

Έναν Νιγηριανό με το απίθανο όνομα Chukwudiebere Μaduabum, φέρνει στην Ελλάδα ο Κολοσσός από το ιαπωνικό πρωτάθλημα!

Ο Κολοσσός έψαχνε έναν σέντερ και απ’ ότι φαίνεται τον βρήκε. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Νίκολα Λούπο του sportando. Μόνο που αν προσπαθήσει να προφέρει κανείς το όνομά του, θα κινδυνέψει να… στραμπουλήξει τη γλώσσα του! Πρόκειται για τον Chukwudiebere Μaduabum (27, 2,06μ.). Και οι σχολιαστές της ΕΡΤ και του Cosmote TV, που έχουν τα δικαιώματα κάλυψης των αγώνων της Basket League, βλέπουν ήδη εφιάλτες…

Ο Νίκος Βετούλας, πάντως, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα. Θα τον φωνάζει «Τσακ» ή «Τσου Τσου», όπως είναι τα παρατσούκλια του, και θα συνεννοείται. Άλλωστε εκείνο που πρωτίστως τον ενδιαφέρει, είναι να παίξει καλό μπάσκετ. Αυτό πρέπει να το δούμε. Διότι ο «Τσου Τσου» είναι μια περίεργη περίπτωση.

Γεννήθηκε στη Νιγηρία, άρχισε να παίζει μπάσκετ εκεί και σε ηλικία 20 ετών πήγε στη G-League και στους Μπέικερσφιλντ Τζαμς. Και μετά από μια σεζόν εκεί τον επέλεξαν οι Λέικερς στο νούμερο 56 του ντραφτ του 2011! Είναι μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία μετά τους Μάικ Τέιλορ και Λατάβιους Ουίλιαμς, που επιλέγεται στο ντραφτ του ΝΒΑ κατ’ ευθείαν από τη G-League.

Οι Λέικερς τον έστειλαν αμέσως στους Νάγκετς, οι οποίοι μετά από λίγο τον «έκοψαν», αυτός γύρισε στη G-League, αλλά τραυματίστηκε και από το καλοκαίρι του 2013 άρχισε το απίθανο ταξίδι του. Κατάρ, Ισλανδία, Εσθονία, Μογγολία και Ιαπωνία είναι οι χώρες στις οποίες έχει αγωνιστεί! Πέρυσι ήταν στην Ιαπωνία και φέτος έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ