Μέρα γεμάτη αφίξεις για τον Άρη

Μέρα γεμάτη αφίξεις για τον Άρη

Πέντε ξένοι παίκτες της κίτρινης ΚΑΕ αναμένονται σήμερα (09/08) στη Θεσσαλονίκη.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε συνολικά παίκτες περιμένει σήμερα (09/08) στη Θεσσαλονίκη η ΚΑΕ Άρης. Οι άνθρωποι της ομάδας θα περάσουν πολλές ώρες στο αεροδρόμιο Μακεδονία από το μεσημέρι και μετά για να υποδεχτούν το «κύμα» αφίξεων.

Αρχικά, θα παραλάβουν τον Μπορίς Νταλό, που έρχεται στις 3.45 μ. μ. από την Πράγα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, με την ίδια πτήση από το Άμστερνταμ θα φτάσουν οι Γκάρι Μπελ και Μάικ Κάιζερ.

Στη συνέχεια, σειρά θα πάρει ο Λάκι Τζόουνς, που έρχεται από την Κωνσταντινούπολη στις 8.30 μ. μ., και, μάλιστα, την ίδια ώρα με τον Μπρούνο Γκάμα της ΠΑΕ Άρης.

Το γεμάτο 24ωρο θα κλείσει με τον Ραμόν Χάρις στις 9.50 μ. μ., που θα ταξιδέψει αεροπορικώς από την Αθήνα.

Ο έκτος και τελευταίος ξένος της κίτρινης ΚΑΕ, Γκάρι ΜακΓκι, θα βρεθεί στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα (13/08) στις 8.30 μ. μ. από την Κωνσταντινούπολη, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η «πρώτη» της ομάδας στο Nick Galis Hall.

Να σημειωθεί ότι από χτες στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, και μαζί με τους συμπαίκτες του, παλιούς και νέους, μέσα στις επόμενες μέρες θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Άρη με υπογραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ