Χολαργός : Τσαουσίδης, Μισιακός δίπλα στον Λυκογιάννη

Χολαργός : Τσαουσίδης, Μισιακός δίπλα στον Λυκογιάννη

Ο Χολαργός ανακοίνωσε τους συνεργάτες του Άρη Λυκογιάννη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Αφού συμπλήρωσε το παζλ του ρόστερ του, τουλάχιστον στον μεγαλύτερο βαθμό του, ο Χολαργός ανακοίνωσε και τα ονόματα των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν τον Άρη Λυκογιάννη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο Λευτέρης Τσαουσίδης και ο Δημήτρης Μισιακός θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Χολαργός ανακοινώνει τους συνεργάτες του Αρη Λυκογιάννη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως επίσης και την ανάληψη του πόστου του team manager από τον πολύπειρο παράγοντα, Θανάση Δούνη.

Χρέη πρώτου βοηθού αναλαμβάνει ο Λευτέρης Τσαουσίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ξεχώρισε για τη δουλειά που έκανε στον πάγκο του Πανελευσινιακού, ενώ την σεζόν 2009/10 ως συνεργάτης του Αρη Λυκογιάννη στον Ικαρο Καλλιθέας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην Α1.

Δεύτερος βοηθός του κ. Λυκογιάννη είναι ο Δημήτρης Μισιακός, ο οποίος έχει εργαστεί κατά σειρά σε Αρη Πετρούπολης, Ιωνικό, ΚΑΟΔ, Ικαρο Καλλιθέας και την σεζόν 2016/17 στον Πανιώνιο συντελώντας στην επιστροφή των «κυανέρυθρων» στη Basket League. Παράλληλα, η ΚΑΕ Χολαργός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο γυμναστή, Γιώργο Λιθόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά και την 4η θέση στην Ευρωλίγκα.

Επίσης, χρέη φυσιοθεραπευτή αναλαμβάνει ο Αντώνης Ξαγοράρης, ο οποίος επί σειρά ετών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα μπάσκετ αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού. Τέλος, νέος φροντιστής της ομάδας μας είναι ο Γιώργος Σόμπολας.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Χολαργός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία αθλητικού ιματισμού, BillyBro, μία αμιγώς ελληνική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία με πολλές συνεργασίες στον χώρο του αθλητισμού. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των ομάδων με τις οποίες συνεργάζεται»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ