Νταλό : «Τεράστια πρόκληση για μένα ο Άρης»

Νταλό : «Τεράστια πρόκληση για μένα ο Άρης»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Γάλλος γκαρντ τόνισε πως καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να έρθει στους κίτρινους έπαιξε ο κόσμος της ομάδας.

Ο Μπορίς Νταλό βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα. Σε αυτές, αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για τη σεζόν και στην απόφασή του να επιλέξει την κίτρινη ΚΑΕ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος γκαρντ: «Είναι μια τεράστια πρόκληση για μένα. Θα πρέπει να δουλέψουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε μια καλή χρονιά. Ξέρουμε ότι μας περιμένει σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα σε λίγες εβδομάδες. Δεν ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να έρθω στον Άρη. Έχω παίξει ως αντίπαλος και μου άρεσε η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Δεν έχω αγαπημένη θέση. Η αγαπημένη μου θέση είναι στο παρκέ. Αυτό που θέλω είναι να προσφέρω, να προσαρμοστώ και να μάθω από ποια θέση θα μπορώ να προσφέρω περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ