Χάρις : «Μεγάλη ευκαιρία ο Άρης, σημαντικός ο Αγγέλου»

Ο Ραμόν Χάρις έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, υπογραμμίζοντας πως ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει και πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία στην καριέρα του!

Χάρις : «Μεγάλη ευκαιρία ο Άρης, σημαντικός ο Αγγέλου» | to10.gr

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής (10/8) και ο Ραμόν Χάρις. Ο 30χρονος φόργουρντ επρόκειτο να ερθει χθες στην χώρα μας, ωστόσο δεν κατάφερε να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ, λόγω κακοκαιρίας.

Ετσι ήρθε σήμερα στις 21:50 και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε στην μεγάλη πρόκληση που του δίνει ο Άρης να αγωνιστεί σε μια ιστορική ομάδα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Επίσης ο Χάρις αναφέρθηκε με θέμα στον κόουτς Αγγέλου και στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του στον πάγκο του Αυτοκράτορα προκειμένου να πει το «ναι».

«Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου ο κόουτς Αγγέλου, το ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και φυσικά η παράδοση που έχει η ομάδα. Ξέρω ότι θα δοκιμαστώ σε υψηλότερο επίπεδο, αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ. Δεν υπόσχομαι τίποτε περισσότερο από το ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτ», είπε αρχικά ο Χάρις.

Ρωτήθηκε για την ομάδα και το υπόλοιπο ρόστερ και απάντησε: «Γνωρίζω όλα τα παιδιά καθώς πέρυσι ήταν στο Πρωτάθλημα. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι, όλο το ρόστερ βρίσκεται εδώ κι έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε σύντομα χημεία” και κατέληξε: “Γενικά ξέρω το περιβάλλον καθώς πέρυσι αντιμετώπισα τον Άρη και διαπίστωσα την αγάπη αλλά και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης από τους φιλάθλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο