Τη Δευτέρα (13/8) η «πρώτη» του Άρη

Η σεζόν ξεκινάει για την κίτρινη ΚΑΕ με την αυριανή (13/08) πρώτη προπόνηση στο Nick Galis Hall.

Τη Δευτέρα (13/8) η «πρώτη» του Άρη | to10.gr

Την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της σεζόν 2018-19, θα πραγματοποιήσει αύριο (13/08) το απόγευμα ο Άρης στο Nick Galis Hall. Οι παίκτες θα συναντηθούν με το τεχνικό επιτελείο – για τους νεοαποκτηθέντες θα είναι η πρώτη γνωριμία με τα μέλη του – και στη συνέχεια θα γυμναστούν σε δυο διαφορετικά γκρουπ.

Οι πρώτες μέρες κυρίως των ξένων παικτών στη Θεσσαλονίκη περιλάμβαναν την εγκατάσταση τους και την προσαρμογή τους στην πόλη. Από την Παρασκευή (10/08) ξεκίνησαν οι εξετάσεις (καρδιολογικές και στη συνέχεια αιματολογικές) και θα ακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα ο εργομετρικός έλεγχος, ενώ θα οι παίκτες θα εξεταστούν και από ορθοπεδικό γιατρό. Επίσης, θα περάσουν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδα, Παναγιώτη Ζάλογγο. Μετά την άφιξη όλων των παικτών, η προετοιμασία θα συνεχιστεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του θα έχουν στη διάθεση τους τους εξής παίκτες: Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη, Δημήτρη Φλιώνη, Βασίλη Χρηστίδη, Γιώργο Αγγέλου, Γκάρι Μπελ, Μπορίς Νταλό, Λάκι Τζόουνς, Μάικ Κάιζερ, Ραμόν Χάρις, Στράτο Βουλγαρόπουλο, Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα Βλάσιο.

Αύριο (13/08) το βράδυ (8.30 μ. μ.), αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Γκάρι ΜακΓκι, με ενδιάμεσο σταθμό του υπερατλαντικού του ταξιδιού, που ξεκίνησε από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, την Κωνσταντινούπολη. Ο Αμερικανός σέντερ θα τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ από την Τρίτη (14/08).

 

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο