Γουίλιαμς : «Να γίνω ένα με τη φιλοσοφία νικητή που έχει ο ΠΑΟΚ»

Γουίλιαμς : «Να γίνω ένα με τη φιλοσοφία νικητή που έχει ο ΠΑΟΚ»

Ο Τζόρντιν Γουίλιαμς εξάφρασε τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που του δίνει ο ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι των Ασπρόμαυρων από εκείνον.

Ο Τζόρντιν Γουίλιαμς παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την ευκαιρία που του δίνει ο Δικέφαλος του Βορρά. Επίσης, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από εκείνον, τους φετινούς στόχους του και το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα.

-Θα είναι το πρώτο σου βήμα μετά την κολεγιακή σου καριέρα. Νιώθεις έτοιμος;

«Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος αλλά και αγχωμένος για την μετάβασή μου. Ξέρω ότι η προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ θα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Είμαι ανυπόμονος να έρθω στην Ελλάδα και πρόθυμος να μάθω ό,τι μπορώ τόσο από τους προπονητές όσο και από τους συμπαίκτες μου».

-Τι πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από σένα;

«Μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ και ότι θα προσπαθήσω να γίνω ένα με τη φιλοσοφία νικητή που έχει η ομάδα».

-Πώς θα περιέγραφες το αγωνιστικό σου στιλ;

«Μπορώ να παίξω με ή και χωρίς την μπάλα, ενώ μπορώ να μαρκάρω παίκτες πολλών θέσεων. Τα δυνατά μου σημεία είναι οι καταστάσεις pick and roll, το τρίποντο και η δημιουργία φάσεων.

-Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

Ναι μιλήσαμε… Μου είπε να είμαι συγκεντρωμένος στην κάθε ημέρα της προπόνησης και να είμαι έτοιμος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται.

-Τι γνωρίζεις γύρω από το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Ξέρω ότι η ελληνική λίγκα είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Έμαθα επίσης ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ ενθουσιώδεις και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα».

-Ο ΠΑΟΚ πήρε έναν ακόμα rookie, τον Malik Pope. Πιστεύεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει στην προσαρμογή σου;

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι μπορεί για να μας βοηθήσει να προσαρμοστούμε και να προσφέρουμε στην ομάδα ό,τι μπορούμε. Είμαι σίγουρος ότι είναι τόσο ενθουσιασμένος όσο κι εγώ και ότι ανυπομονεί κι αυτός να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσουμε τη δουλειά».

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για τη σεζόν που έρχεται;

«Θέλω να μείνω μακριά από τους τραυματισμούς και παρουσιάσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου για την ομάδα. Θέλω να δίνω ό,τι έχω κάθε μέρα στην προπόνηση και να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα να κρατηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο. Αν συμβαίνει αυτό, οι νίκες θα έρθουν…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ