Ξεκίνησε η σεζόν για τον Άρη : «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ», είπε ο Αγγέλου

Ξεκίνησε η σεζόν για τον Άρη : «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ», είπε ο Αγγέλου

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Άρης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έγινε η πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του Αυτοκράτορα συγκεντρώθηκαν στο Nick Galis Hall και αφού πρώτα πέρασαν από συνέντευξη, στη συνέχεια ξεκίνησαν τη δουλειά τους. Τι είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ: «Ο νέος ΑΡΗΣ βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Οι παίκτες του ΑΡΗ θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

Αγγέλου: «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ»

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στο www.arisbc.gr: «Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, Immanuel Kant ‘οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ’».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ