Το συμβόλαιο και ο… Ολυμπιακός

Το συμβόλαιο και ο… Ολυμπιακός

Ο Χαραλαμπόπουλος ζητά να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό, που δεν θέλει να τον δει στον Πειραιά.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Παναθηναϊκού παρά τις συνεχείς προσπάθειες από σχεδόν όλους τους προπονητές που πέρασαν τα τελευταία πέντε χρόνια από τον πάγκο του.

Ο νεαρό άσος, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ξεχωρίζοντας για την ευφυΐα του πάνω στο παρκέ, για την ηγετική του προσωπικότητα και τις τεράστιες δυνατότητές του σε σχέση με το νεαρό της ηλικίας του.

Αλλωστε από πολύ μικρός είχε ξεχωρίσει σε όλες τις εθνικές ομάδες στις οποίες συμμετείχε. Ο Παναθηναϊκός τον είχε «δέσει» με ένα μεγάλο συμβόλαιο, το οποίο φέτος προβλέπει πως θα πρέπει να πάρει 350 χιλ. ευρώ.

Η αγωνιστική εικόνα του 21χρονου φόργουορντ ακόμα και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν πολύ κάτω του αναμενομένου και των αδιαμφισβήτητων προσόντων του. Ο Παναθηναϊκός τον είδε παραχωρήσει δανεικό, ώστε να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του μακριά από το «πρέπει» και των υποχρεώσεων μιας ομάδας όπως οι «πράσινοι».

Το «βαρύ συμβόλαιο» ωστόσο φαίνεται πως είναι το μεγάλο «αγκάθι» ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει συνεχείς νύξεις για μείωση αποδοχών, ενώ η πλευρά του παίκτη έχει προτείνει την αποδέσμευση, κάτι το οποίο οι «πράσινοι» αρνούνταν.

Την ίδια στιγμή το Λαύριο είχε εκφράσει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ του ως δανεικό, αλλά και πάλι οι 350 χιλ ευρώ του συμβολαίου αποτελούσαν έναν απαγορευτικό παράγοντα.

Ετσι λοιπόν η πλευρά του Χαραλαμπόπουλου ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο, όπως έγινε με τον Αντώνη Κόνιαρη, τον οποίο ο Παναθηναϊκός είχε αφήσει ελεύθερο.

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά φαίνονται αποφασισμένοι να το πράξουν, θεωρώντας πως ο νεαρός (αλλά και οι ίδιοι) ίσως θα πρέπει να απαλλαγεί από ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο, το οποίο δεν τον βοηθά να βρει τη νέα του ομάδα.

Βέβαια αυτή η ομάδα μπορεί να είναι κάλλιστα ο… Ολυμπιακός, που ασφαλώς και παραμονεύει για να πάρει έναν παίκτη με τα προσόντα του Χαραλαμπόπουλου από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Για το ενδεχόμενο αυτό ίσως να υπάρξει ενδιάμεση συμφωνία μεταξύ παίκτη και Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ