Ήρθε για τον Άρη ο ΜακΓκι: «Ο Άρης θα έχει μια πολύ καλή ομάδα» (pics)

Ήρθε για τον Άρη ο ΜακΓκι: «Ο Άρης θα έχει μια πολύ καλή ομάδα» (pics)

Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται στην χώρα μας και από την Τρίτη θα συμμετέχει στις προπονήσεις του Αυτοκράτορα. Δήλωσε σίγουρος για μια πετυχημένη σεζόν.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (13/8) ο Γκάρι ΜακΓκι. Ο Αμερικανός σέντερ θα ενσωματωθεί από την Τρίτη στην προετοιμασία του Αυτοκράτορα, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα.

O 29χρονος, ύψους 2,11μ. σέντερ που πέρσι αγωνίστηκε στην Κύμη, δήλωσε πολύ αισιόδοξος για την ομάδα που θα φτιάξει ο Άρης, τονίζοντας πως αυτή «… θα έχει νοοτροπία νικητή».

Αρχικά ο ΜακΓκι είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να καταφέρουμε να φέρουμε και πάλι τον ενθουσιασμό στην ομάδα, όπως πολλές νίκες. Περιμένω πως και πως να βρεθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα έχει νοοτροπία νικητή».

Για το ρόστερ είπε ότι: «η ομάδα έκανε εξαιρετικές κινήσεις, γνωρίζω τα παιδιά, έχω μιλήσει και με τους προπονητές. Θα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ και πάλι με τον Κάι (Μάικλ Κάιζερ)».

Για το τι τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Άρη σχολίασε: «Ήταν σπουδαία ευκαιρία για μένα ο Άρης, είναι ομάδα με ένθερμους φιλάθλους που τη στηρίζουν παντού, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρίσκομαι εδώ».

Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο του Άρη λέγοντας: «Περιμένω να ζήσω κι εγώ την ατμόσφαιρα της έδρας μας όπως τη δημιουργούν οι οπαδοί μας και θέλω πολύ να τους ακούσω να μας υποστηρίζουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ