ΠΑΟΚ: Αρχίζουν τα «βάσανα» της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Αρχίζουν τα «βάσανα» της προετοιμασίας

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να κινείται σε ρυθμούς προετοιμασίας, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο δικέφαλος θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα στις 20 Αυγούστου με την επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Σήμερα (13/8) ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας στο κλειστό της Πυλαίας και μαζί με τους συνεργάτες του ρύθμισαν κάποιες. λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία.

Συγκεκριμένα οι παίκτες θα περάσουν σε γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, αλλά και από εργομετρικό έλεγχο, από την Πέμπτη (16/8) μέχρι το Σάββατο (18/8).

Όσον αφορά τις αφίξεις, μπορεί ο Τζόρντιν Γουίλιαμς να είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι ο πρώτος ξένος που θα φτάσει στη χώρα μας, καθώς αναμένεται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Πέμπτης (16/8, 20:30).

Την ίδια μέρα θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς γυμνάζεται καθημερινά στην Πυλαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ