Άρης : Έπιασε δουλειά με πλήρες ρόστερ

Άρης : Έπιασε δουλειά με πλήρες ρόστερ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του από σήμερα (14/08) και καλείται να προσδώσει ομοιογένεια στην ομάδα.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ξεκίνησε η φετινή προετοιμασία του Άρη, έχοντας, μάλιστα, κλείσει τις μεταγραφές του σε όλες τις θέσεις. Ο Γκάρι ΜακΓκι ήταν ο τελευταίος που ενσωματώθηκε με τους υπόλοιπους 14 παίκτες του ρόστερ από σήμερα, με τους κιτρινόμαυρους να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις.

Το ζητούμενο πλέον είναι η ομοιογένεια και η συνοχή του υλικού μέσα από τις προπονήσεις, που θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα ο Βαγγέλης Αγγέλου. Η ομάδα θα ανεβάσει στροφές βαθμιαία μέχρι και την αναχώρησή της για το Άργος Ορεστικό της Καστοριάς την επόμενη Πέμπτη (23/08), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι το τέλος του μήνα.

Στο «δέσιμο» του νέου Άρη θα συμβάλλουν και τα πέντε συνολικά φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει, με την Καστοριά (29/08), τον Ολυμπιακό (01/09), την Καρσίγιακα (06/09), την ΙΒΒ (12/09), και τον Κολοσσό (15/09), το τελευταίο πέντε μέρες πριν την πρώτο του επίσημο αγώνα για τη σεζόν κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας (20/09) στη Γεωργία, για τον Α’ προκριματικό γύρο του Basketball Champions League.

H ενημέρωση της ΚΑΕ για τα εργομετρικά: «Ημέρα εξετάσεων ήταν και η σημερινή (14/08) για τους παίκτες του ΑΡΗ. Οι “κίτρινοι” χωρίστηκαν σε γκρουπ και υποβλήθηκαν στον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο από τις δέκα το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγου, στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

Οι παίκτες του ΑΡΗ, συμπεριλαμβανομένου και του Gary McGhee που έφτασε χθες (13/08) στη Θεσσαλονίκη, πέρασαν από εργομετρικούς ελέγχους για δύναμη, ταχυδύναμη, αντοχή, βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.

Παρών στη διαδικασία ήταν ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει την προετοιμασία της αύριο (15/08) με μια απογευματινή προπόνηση, στην οποία θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες του φετινού ρόστερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ