ΠΑΟΚ: Ερχονται οι Ουίλιαμς, Τζόουνς και Πόουπ

ΠΑΟΚ: Ερχονται οι Ουίλιαμς, Τζόουνς και Πόουπ

Ο Ουίλιαμς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι άλλοι δύο αναμένονται το βράδυ της Κυριακής.

Στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν από κοντά το νέο τους εργασιακό περιβάλλον και να ξεκινήσουν προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες οι Τζόρντιν Ουίλιαμς , Τζαμάλ Τζόουνς και Μαλίν Πόουπ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν τον Ουίλιαμς το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι άλλοι δύο αναμένονται το βράδυ της Κυριακής. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ: 

Ο Jordin Williams θα κάνει την αρχή, καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ (20:30) αυτής της Πέμπτης (16/8) και αμέσως μετά θα πάρουν σειρά ο Malik Pope με τον Jamal Jones. Οι δύο Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (19/8).

Ο Jamal Jones θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Arkansas, ενώ ο Malik Pope από το Sacramento. Οι δύο καλαθοσφαιριστές θα συναντηθούν στην Κωνσταντινούπολη και θα συνταξιδέψουν στο τελευταίο μέρος του ταξιδιού τους προς την Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να αφιχθούν την Κυριακή στις 20:30.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ